navigationmenu

Red Velvet Art

April 2, 2010

HAND MADE GOODIES FROM THE GIRLS

Πριν 6 χρόνια η Elsie μαζί με την καλύτερη της φίλη  Rachel και της μικρή της αδελφή Emma άρχισαν την RVΑ πουλώντας χειροποίητα αξεσουάρ σε μουσικά φεστιβάλ! Έτσι το όνειρο τους έγινε παραγματικότητα και πλέον έχουν το δικό τους μαγαζάκι στο Springfield  αλλά και το online κατάστημα με όλα τα καλούδια!!


 Τα κορίτσια φτιάχνουν με τα χεράκια τους τα πίο τέλεια φορέματα και φούστες , αλλα και αξεσουάρ και ημερολόγια και ότι μπορείτε να φανταστείτε! Και όπως φαίνεται και απο την φωτογραφία  το μαγαζάκι τους είναι σαν παιδικός παράδεισος!!!

Δείτε τι γλυκά και ρομαντικά φορέματα μπορείτε να βρείτε  στο online shop:



Και μπορείτε να τα συνδιάσετε με μοναδικά και ξεχωριστά αξεσουάρ... απο καρφίτσες, σκουλαρίκια και κρεμαστά για το λαιμό μέχρι τσιμπιδάκια και μάλλινα αξεσουάρ για τον καφέ σας!!!



Και για όσους κρατάνε ημερολόγια ή απλά θέλουν να κρατάνε κάπου τις σκέψεις τους μπορείτε να βρείτε δερμάτινα και παιχνιδιάρικα ημερολόγια!



Στο online shop φυσικά υπάρχουν στη διαθεσή σας και άλλα καλούδια όπως για παράδειγμα για την διακόσμηση του σπιτιού , χαρτικά, χειροτεχνίες και πολλά άλλα!!!!!

Κάντε click τώρα στο online shop εδώ : www.redvelvetart.com
Μπορείτε όμως να επισκεφτείτε και τα blogs των κοριτσιών εδώ : 

Καλές Αγορές On line !!!!!

1 comment :

Anonymous said...

wow!
panemorfa pragmatakia
thnx for posting :)