navigationmenu

Kawaii Handmade Rings

February 28, 2010

by SouZouCreationsWhere them if you dare!


The most crazy, kitsch and really huge rings come from Japan and they dare you to wear them! Kawaii in english means cuteness and is representing the Japanese pop culture as far as entertainment, music, clothes, food, games and even personal appearance are concerned. Sofia who lives with her husband in Fukuoka, opened a shop to sell her goodies ,SouZouCreations. SouZou is a Japanese word and somehow is a combination of the words 'creation' and 'imagination' . The Japanese character in the picture above which is also the label of the shop means exactly that: SouZou!! Miniatures is something truly representative of Japan and completely 'kawaii'!! Especially these rings that may not be practical and convenient as surely they need their space but they are really unique and dare you to wear them... and draw all the attention to your fingers!


Here is the link from the online shop : http://www.etsy.com/shop/souzoucreations



InkFruit

February 15, 2010

*creative design t-shirts*

Αν αγαπάτε το photoshop και τα t-shirts η σελίδα inkfruit.com θα σας κάνει να κολλήσετε για τα καλά! Οι Ινδοί Kashyap και Navneet κατάφεραν να φτιάξουν μία σελίδα όχι μόνο τους λάτρεις των t-shirts αλλά και για σχεδιαστές απο όλο τον κόσμο! Αν είστε φιλόδοξοι και δημιουργικοί ίσως δείτε το μπλουζάκι σας να κυκλοφορεί στην Ινδία αλλά και σε όλο τον κόσμο! Στο inkfruit λοιπόν το οποίο ουσιαστικά λειτουργεί απο το 2007 με βάση τη BOMBAY είναι μία σελίδα στην οποία μπορείς να αγοράσεις on-line, t-shirts με διάφορες στάμπες. Όμως τα σχέδια που είναι τυπωμένα στα μπλουζάκια ανήκουν σε διάφορους σχεδιαστές επαγγελματίες ή απλά ερασιτέχνες οι οποίοι ανέβασαν το σχέδιο τους στη σελίδα και ψηφίστηκε ώς το καλύτερο! Στο site όλο το χρόνο γίνονται διάφοροι διαγωνισμοί στους οποίους ο καθένας μπορεί αφου κάνει απλά ένα λογαριασμό στη σελίδα να ανεβάσει το σχέδιο του και να το θέσει ως υποψηφιότητα σε όποιο διαγωνισμό θέλει! Υπάρχει ο διαγωνισμός 'Always on' ο οποίος τρέχει όλη τη διάρκεια της χρονίάς και αναδεικνύει νικητές κάθε 2 εβδομάδες και βασίζεται στην έμνευση του κάθε σχεδιαστή. Ωστόσο υπάρχουν και στο ενδιάμεσο επιπλέον διαγωνισμοί με κάποιο κεντρικό θέμα όπως το περιβάλλον, τα video-games, το safe-sex, η μουσική , η μπύρα κ.α. Κάθε χρήστης είτε έχει ανεβάσει σχέδιό είτε όχι μπορεί να ψηφίζει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οποίο μπλουζάκι θεωρεί πιο πετυχημένο οπότε στο τέλος της ψηφοφορίας αναδεικνύονται οι νικητές και τα σχέδια τους τυπώνονται στα t-shirts και κυκλοφορούν σε retail-shops σε όλη την Ινδία αλλά και στο on-line κατάστημα της σελίδας!!!!
Δείτε μερικά απο τα πιο πετυχημένα t-shirts απο διάφορους διαγωνισμούς...

Στο inkfruit θα βρείτε επίσης τα σχέδια απο τα πιο επιτυχημένα μπλουζάκια τυπωμένα και σε φούτερ, κούπες και αφίσες...


Αν έχετε όρεξη και έμνευση ανεβάστε το σχέδιο σας και βάλτε τους φίλους σας να ψηφίζουν απο κάθε γωνιά του πλανήτη...και το μπλουζάκι σας θα γίνει διάσημο!!! Κάντε κλίκ εδώ >>> http://www.inkfruit.com/


********Είχα κερδίσει και εγώ σε ένα διαγωνισμό στο InkFruit********


Σε ένα διαγωνισμό το καλοκαίρι με κεντρικό θέμα τα video-games(όλοι μας έχουμε καεί τουλάχιστον μία φορά ) το τρίτο σχέδιο που ανέβασα και έβαλα ολους μου τους φίλους να ψηφίζουν(!) ήταν ανάμεσα στα 5 που κέρδισαν!!! yeaaaaaaaaaa.... To σχέδιο που πλέον έγινε μπλουζάκι και το φοράνε στην Ινδία όπως έμαθα απο άλλους χρήστες είναι αυτο...
Έχω να κάνω βέβαι και κάποια παράπονα καθώς εγώ το είχα σχεδιάσει σε άλλο φόντο που κατα την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερο αλλά όπως και να έχει ..κέρδισα(!!!!!) και πλέον έχει γίνει και κούπα! :)




Καλές photoshop-ιές και καλές αγορές!!!