navigationmenu

*Fatally Feminine Designs*

January 17, 2010

*Super girly and fun jewelry*

FFD είναι η επωνυμία για τα άκρως κοριτσίστικα κοσμήματα της Αμερικανίδας δημιουργού Aubree! Η 21χρονη Αubree είναι φοιτήτρια και τις ώρες που δεν είναι στο πανεπιστήμιο ασχολείται με τον σχεδιασμό και τη δημιουργία κοσμημάτων. Άρχισε να φτιάχνει κοσμήματα σχεδόν απο τα 12 και έχει πειραματιστεί με πολλές τεχνικές όμως το υλικό που αγαπά ιδιαίτερα και την εμπνέει είναι ο πολυμερικός πηλός(Polymer clay). Από τις δημιουργίες της φαίνεται πως αγαπά τα vintage κοσμήματα, την ιαπωνική κουλτούρα και την Αλίκη ...(αυτή από την Χώρα των Θαυμάτων!). Tα υλικά που περισσότερο χρησιμοποιέι είναι ο πηλός, η ρητίνη, τo πλαστικό και το μέταλλο.

Αγαπημένα κομμάτια είναι τα τεράστια ''τουρτοδαχτυλίδια'' σε διαφορετικές γεύσεις που θέλεις απλά να τα φας, και η συλλογή με πιο ρομαντική διάθεση και θέμα την Αλίκη και την Χώρα των θαυμάτων!!!!

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη συλλογή της Αubree στη σελίδα της στο flickr flickr.com 
Tα κοσμήματα FFD μπορείτε να τα αγοράσετε on-line απο το επίσημο site: fatallyfemininedesigns.com αλλά και απο τη σελίδα FFD στο Etsy shop : www.etsy.com/shop/fatallyfeminine

No comments :